Koncerter

 Koncerter

Ambitus´ koncerter byder på både ældre og nyere klassiske værker, rytmiske arrangementer med nordisk kormusik, folkesange, pop, jazz, og viser. Koret holder normalt 4-6 koncerter om året.


Tirsdag den 12. december 2023 holder vi koncert i De Gamles Bys Kirke kl. 20.00.

Kom og hør glade julesange, både traditionelle danske og engelske - klassiske og rytmiske.


Vi holder to lukkede julekoncerter på plejehjem 3. og 5. december 2023.


Seneste koncert:

Ambitus sang sommerkoncert den 13. juni 2023 i de Gamle Bys Kirke med nogle af de største danske korsatser gennem de sidste 150 år. Fra slutningen af romantikken til nu med værker af Carl Nielsen, Svend Schultz, Vang Holmboe, Per Nørgaard og Niels La Cour.
 

Ambitus 40 års jubilæumskoncert 2022


I september 2022 fejrede koret Ambitus sit 40 års jubilæum med en stor festkoncert i Byens Hus i Hellerup.


Se hele programmet her


Koret havde inviteret de tidligere dirigenter Trygve Dreijer og Helle Wagner til for en kort stund at dirigere koret igen i satser fra deres tid. Helle måtte desværre melde fra, så Helles satser blev dirigeret af Stine Reffelt, korets nuværende dirigent.


Vi havde også tilbudt tidligere sangere i koret chancen for endnu gang at synge med på kendte (og ukendte) satser.

Det kom der en skøn eftermiddag og aften ud af, hvor minder fra de 40 år blev delt og de gode sange blev sunget af veloplagte sangere.


Efter koncerten var der tapas og pindemadder til de fremmødte sangere og koncertgæster. Her fortsatte vi – gamle og nye sangere – med hygge, sang og historier fra de gode gamle kordage.